سلطان احمدی, جلال, یزدانی, مهری, ملکشاه, آرزو. (1397). بازخوانی حقوقی - فقهی ضرب زن در متون دینی و آرای امام خمینی(س). پژوهشنامه متین, 20(78), 53-79.
جلال سلطان احمدی; مهری یزدانی; آرزو ملکشاه. "بازخوانی حقوقی - فقهی ضرب زن در متون دینی و آرای امام خمینی(س)". پژوهشنامه متین, 20, 78, 1397, 53-79.
سلطان احمدی, جلال, یزدانی, مهری, ملکشاه, آرزو. (1397). 'بازخوانی حقوقی - فقهی ضرب زن در متون دینی و آرای امام خمینی(س)', پژوهشنامه متین, 20(78), pp. 53-79.
سلطان احمدی, جلال, یزدانی, مهری, ملکشاه, آرزو. بازخوانی حقوقی - فقهی ضرب زن در متون دینی و آرای امام خمینی(س). پژوهشنامه متین, 1397; 20(78): 53-79.
بازخوانی حقوقی - فقهی ضرب زن در متون دینی و آرای امام خمینی(س)
تبیین نگرش حقوق اسلام دربارة جایگاه زن در جامعه و حقوق وی نهتنها موجب استواری خانواده و تأثیر آن بهعنوان عنصر کلیدی در شکلگیری بنیانهای اجتماعی است بلکه زمینه رفع چالشهایی چون خشونت علیه زنان خواهد بود. نباید ازنظر دور داشت که در جهت رسیدن به ساختار متقن و استوار از نظام خانواده، مطالعات مختلفی حول محور مباحث مرتبط با حقوق زنان و خانواده شکلگرفته است که هر یک در جهت دستیابی به چشماندازی مناسب در این موضوع از اهمیت برخوردارند. ازجمله این مباحث که باعث تشکیک و انتقاد بهنظام حقوقی اسلام شده ماهیت و چیستی تنبیه زن در نظام فقهی و حقوقی اسلام است. هدف از این مقاله پاسخگویی به تشکیک و انتقادهای وارده با تکیهبر مستنداتی چون آیه 34 سورة نساء، تفسیرهای موجود از آیه مذکور، استدلال موافقان و مخالفان و انتقادهای وارده است. تا از این رهگذر به دیدگاه واقعی نظام حقوقی اسلام دستیابیم. البته لازم به ذکر است که به دلیل مبنا بودن موازین اسلامی در نظام حقوقی ایران به استناد اصل چهارم قانون اساسی ناگزیر از تأمل در مسئله پیشرو در قوانینی چون قانون اساسی و مدنی خواهیم بود.